fredag 7 februari 2014

Jahaja. tänkte jag skulle skriva ifatt efter närmare två års bortovaro från min blogg. mycket har hänt och jag skall med hjälp av bilder återskapa en del av vad som skett
Kära hustrun fyllde 70 bast och detta firades, precis som min egen 70årsdag på kavallerikasernens mäss, denna gång med barn och barnbarn samt en massa andra figurer. bilden visar dotter J med gossen Dexter väntande på när gossens pappa skulle få igång bildvisningen över mormors första år här i livet. Succé blev det.
Nyligen hade Eriksdalshallen en simtävling "vinterneptuniaden" där dotterdotter Dina från Täby sim
deltog i tre grenar. I den första blev det silver, i den andra brons och i den tredje, en lagkapp,låg hennes lag 6 sekunder efter vid växlingen. Den lilla damen sam som aldrig förr. Tog in och vann GULD för sitt lag. Hon lär ha varit 9 sekunder snabbare på sträckan än tvåan.Morföräldrarrna. satt nere på Fuerteventura och kunde inte vara med. här några bilder
 
 
Här några bilder från tävlingen och de fina medaljerna.på den sista bilden ses vår tjej på prispallen till vänster på guldplatsen bland de svartklädda flickorna, och till höger bland de ljusklädda.
Vår semestervecka på Fuerteventura var sval och blåsig och vi fick roa oss med att äta dricka och åka taxi till närmaste by, Moro bello, två gånger. Därutöver åkte vi buss till djurparken Oasis Park, mycket att se här kommer foton från den utflykten. Giraffer, fågeluppvisning (asiatisk örn) med mera. sedan följer en lunch som denna gång bestod av nyttigheter för det dålig samvetets skull, dock drack jag vitt vin till, någon hejd får det ju vara, därefter de sorgliga resterna av måltiden. sista kortet är taget från vår balkong och nog var det havsutsikt alltid.sammanfattningsvis var det en fin och vilsam vecka.




Tyvärr är bloggen och jag inte ense om ordningen på bilderna, den gör som den vill så ni får själva para ihop min text med rätt bild.

En vacker sensommardag tog vi en båttur från Nybroplan till Artipelag som ligger nära Gustafsberg på Värmdölandet. En helt fantastisk anläggning som bör beses. bilden är tagen ute i det fria där A luftar av sig
Får väl avsluta med denna bild men det det bör påpekas att vi hade ett kärt besök förra sommaren av alla Kjellbergarna från Vara, har ju inte setts sedan Azorerna 2007 denna gång med 4 härliga ungar då, 2007, endast charmtrollet Timmie.
Skall försöka skriva lite oftare hädanefter, det är ju faktiskt ganska kul!
Stig



 

1 kommentar:

  1. Det tog ju bara 6 månader att upptäcka att du skakat liv i bloggen!

    SvaraRadera